Auto Salon 2019

Christophe

Terwijl heel wat autosalons het alsmaar moeilijker krijgen om een affiche samen te stellen die representatief is voor de automarkt, kunnen de organisatoren van de Brussels Motor Show met trots aankondigen dat alle belangrijke spelers aanwezig zullen zijn op de 97ste editie van het Auto-, Moto- en Bedrijfsvoertuigensalon, dat plaatsvindt van 18 tot 27 januari aanstaande.

De Brussels Motor Show, dat tegenwoordig een week later valt, behoudt de plaatsverdeling van 2018. De personenwagens en bedrijfsvoertuigen palmen zeven Paleizen in, waaronder Paleis 1, dat volledig is gewijd aan de Dream Cars-tentoonstelling, die voor het eerst even lang duurt als het Salon zelf. De gemotoriseerde tweewielers zijn opnieuw te bewonderen in Paleizen 8 en 9 terwijl koetswerkbouwers en andere specialisten in de inrichting van bedrijfsvoertuigen hun klanten ontvangen in Paleis 12. De tijdelijke expo #WeAreMobility, die (nieuwe) mobiliteitsoplossingen belicht, neemt dan weer vier dagen lang (18 tot en met 21 januari) Paleis 10 in beslag.

Het Grote Vertrek 2019 van de Ronde van Frankrijk als eregast
Hoewel de Brussels Motor Show als eerste grote evenement op de nationale kalender staat, zal ons land – en meerbepaald Brussel – ook wereldwijd in de schijnwerpers staan, aangezien de start van de Ronde van Frankrijk van 1 tot 7 juli in Brussel plaatvindt. Dit wereldbefaamde evenement mocht niet ontbreken in het kader van de Brussels Motor Show. Op een 200 m² grote oppervlakte zullen animaties rond het wieleruniversum worden vertoond in combinatie met informatie over het ‘Grote Vertrek’ en de talloze activiteiten die daarmee gepaard gaan. Ook komt er een handtekeningsessie met de beste wielrenner aller tijden: Eddy Merckx. Deze stand, aan de ingang van Paleis 3, wordt zo een eerste halte voor de 150.000 bezoekers die met het openbaar vervoer de Brussels Motor Show komen bezoeken.

Animatie voor het hele gezin
Houders van een ticket tot de Brussels Motor Show genieten een voorkeurstarief voor de tentoonstelling ‘Smurf Experience’. Deze tentoonstelling, die op hetzelfde moment plaatsvindt in Paleis 2, zal klein en groot in vervoering brengen.Voeg daar nog de acrobatische animatie en de Pitstop Bar in Paleis 12 aan toe, de testpiste van #WeAreMobility in Paleis 10, de ‘Biker’s Corner’ in Paleis 9 en u krijgt een goed beeld van de animatie die de organisatoren van de Brussels Motor Show voor elke bezoeker hebben voorzien.

 

Voor meer info:

https://www.autosalon.be/nl