Showroom Open vrijdag 11 en zaterdag 12 mei

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
07-05-2018

 

Showroom is open op vrijdag 11 mei van 10h tot 18:30h

Showroom is open op zaterdag 12 mei van 10h tot 17h

Steeds tot uw dienst, Team Van Kelst

Professional Days bij garage Van Kelst

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
20-04-2018

Deze maand zetten we ook ons gamma lichte vrachten in de kijker. U kan ook uitzonderlijke deals doen bij de aankoop. Kom zeker eens langs of vraag vrijblijvend een offerte.

Team Van Kelst staat steeds tot uw dienst.

Lanceringsweekend New C4 Cactus, 17 en 18 maart 2018

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
14-03-2018

Citroën onthult zijn nieuwe compacte berline, de New C4 Cactus. Een grondige vernieuwing voor de C4 Cactus, die het DNA van zijn segment op het vlak van technologie en motorversies overneemt, maar zich onderscheidt door zijn unieke karakter en comfort.
Met zijn ophanging met Progressive Hydraulic Cushions™ en Advanced Comfort®-zetels vooraan is de New C4 Cactus een supercomfortabele berline die vriend en vijand zal verbazen.


 

TEST DS 7 Crossback: eindelijk -> test door GoCar.be

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
27-01-2018

We willen niet zover gaan door te stellen dat we stonden te trappelen van ongeduld, maar we keken wel uit naar de DS 7. Het heeft immers enkele jaren geduurd vooraleer PSA van DS de vooropgestelde premiumspeler heeft gemaakt...

Laat ons wel wezen, tot nu toe zien we bij DS wel een uitgesproken designtaal maar het DS-gamma is nog steeds geen maat om te kunnen concurreren met échte premiumproducten.

Gelukkig en gezond nieuwjaar 2018!

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
30-12-2017

Wij wensen iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar 2018! 

Vanwege de familie Van Kelst en het hele Team.

HET 96STE AUTO/MOTO SALON VAN BRUSSEL: EEN SALON VOOR IEDEREEN!

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
24-12-2017

VAN 12 TOT 21 JANUARI 2018 KUNNEN DE LIEFHEBBERS VAN AUTO’S, MOTO’S EN ANDERE INDIVIDUELE EN GEDEELDE VERVOERMIDDELEN WEER TERECHT OP DE 96E EDITIE VAN HET EUROPESE AUTOSALON VAN BRUSSEL. FEBIAC, DE ORGANISATOR VAN HET SALON, IS MEER DAN OOIT TOT HET UITERSTE GEGAAN OM DE HEIZELPALEIZEN OM TE VORMEN TOT EEN GROOTS EN UITERST POPULAIR EVENEMENT WAAR KLEIN EN GROOT ZONDER TWIJFEL HET VERVOERMIDDEL VAN ZIJN DROMEN VINDT, OF DAT NU EEN, TWEE OF VIER WIELEN TELT.

VAB-Gezinswagen van het jaar 2018!

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
23-12-2017

Citroën C3 Aircross (categorie 1)

In de categorie tot € 19.000 gaat de Citroën C3 Aircross met het goud aan de haal. Hij heeft de look van een avontuurlijke SUV gecombineerd met de praktische elementen van een monovolume. Veel gezinnen apprecieerden het opmerkelijke veercomfort.

DS7 Crossback onderweg...maak nu reeds een afspraak voor testrit

Gepost door
Christophe
Datum publicatie
13-12-2017

De DS 7 CROSSBACK bijt de spits af van de tweede modellengeneratie van DS Automobiles. Deze geraffineerde SUV zet zijn edele afkomst in de verf met een voorkant voorzien van de onmiskenbare en typerende DS WINGS. In profiel wordt zijn dynamische karakter bevestigd door zijn gebeitelde vormen en de uitgekiende esthetiek van zijn velgen.
De DS ACTIVE LED VISION-lampen, die zijn gefacetteerd als juwelen, tillen zijn koetswerkdesign naar een nog hoger niveau.

Maak nu uw afspraak voor een testrit! 

Blog categorie

Nieuws (32)